EIXA PARAULA

Eixa paraula….

 

 

 

Ja hem arribat a això que encara no havíem batejat però que uns més i altres no tant pensàvem que d’ací a alguns anys havia d’arribar.

 

Es tracta d’eixes persones que amb diferents excuses presentaven projectes de construcció de vivendes innecessàries, de creació de noves empreses improcedents, de l’augment del nombre de persones que venien a establir-se en aquest país només amb expectatives de treball però sense ell, i d’altres moviments amb el punt de mira posat en el consumisme excessiu, en l’enriquiment desmesurat. Tot açò ens havia de portar a canviar però no en el millor dels sentits.

 

Eixes causes junt amb alguna més han estat passant a poc a poc. Les percebíem cada vegada més en els últims anys però irresponsablement seguíem en eixa línia. Ara, a tot açò, ja l’ha posat nom  “Crisi”, i esta paraula tan utilitzada fa que en aquest temps és quan els gestos com el de les persones que fan l’esforç de col·laborar en projectes socials com el de la nostra associació aportant el seu anunci en el programa, es valoren molt més. A aquells que encara que voldrien eixir en aquest espai no han pogut, volem també donar-los les gràcies, ja que sabem que tan prompte puguen, seguiran amb nosaltres. I com no podia ser de cap altra manera, agrair a tots els socis el seu suport perquè, sense ell, no seria el mateix.

 

Gràcies a pesar de la “CRISI”

 

Rosa Laparra